New years eve!

Writing in english now, much easier since there are no swedish letters on this keyboard. Almost finding it easier to write and speak in english now. Weird huh?! Dont have internet on my laptop still, something wrong with the wireless here now. New years tomorrow and i have to get up at 5:30 in the morning! Have to take a nap in the day if im gonna have the energy to party all night in sydney. Dont know yet when we are taking the ferry but we are probably going to an apartment with a roof terrace overlooking the bridge. Where the fireworks will be, in other words; Perfect! Sophie told me so sofia and me will probably go with her and some other people from the hostel.
Sorry mom and dad for writing in english, hoppas ni fattar i alla fall ;D
Grattis mattias pa tre-ars dagen, alskar dig!

Happy new year!!

Min julafton i bilder!

Min julafton! :D

Natten på shore club

Ja igår var vi på shore club. Riktigt roligt! Dansade som aldrig förr, träffade två skånetjejer på toan innan vi gick in på shore club. Det känns som att alla jag träffar, träffar jag på toaletten eller på dansgolvet. Härliga tjejer iaf!

Kvällen flöt på och vi hade riktigt kul. Sen upptäcker jag att min väska är lite för lätt, hade en liten clutch bara. Så kolalr jag och då är mobilen borta såklart. Och 20 dollar fast det märkte jag först idag. Och jag var inte SÅ full så nån måste ha snott den.
Var dit idag och frågade om nån hade hittat den, men nej. Så köpte ett nytt simkort idag, Telstra den här gången, inte skit-optus. Så nytt nummer, och jag får låna en telefon an familjen här tills jag käper en ny. Riktigt snällt!
Här är en bild från blue mountains. Tog hur många kort som helst med den här drinkmenyn. Vi tyckte det var så roligt med drinken Giant wet pussy, haha. Så här glad är jag när jag festar med Tina :D

Nyår i Sydney

Blue mountains var hur kul som helst! Det var så fint, bilder kommer. Vilken utsikt och vilken känsla. Gick ner och upp för the giant stairway också. Ojojoj säger jag bara. 900 steg ner för en brant trappa, och 900 steg upp. Jobbigt som attan.
Utelivet var ju sådär. Vi bodde på YHA-hostelet i Katoomba, en stad på 17000 invånare kanske. Dom hade en nattklubb typ men det kostade 10 dollar att komma in, det kostar ingenting nånstans i Manly. Bara om det är live band eller något. Men det var helt okej iaf. Det stängde fyra och vi kom dit vid halv tio eller nåt haha. Så var där i över 6 timmar. Lekte med lysrörs-bollar hela kvällen, sprang runt bland alla som dansade och kastade dom där bollarna till varandra. Det var riktigt roligt! Men musiken var typ elektro nånting. Mycket bättre musik här i Manly på Ivanhoe eller Shore club.
Nyårsafton närmar sig och jag tror jag ska se fyrverkerierna i Sydney, riktigt populärt tydligen. Och sen på nyårsdagen tar jag mig nog till bondi. Kommer sakna min mattias så mycket då bara, Det är ju våran tre-årsdag då och jag är här. Förlåt för att jag inte är med dig, önskar att jag vore det. Saknar dig redan så mycket, det kommer kännas så ensamt och hemskt att sova själv då.

Blåa bergen här kommer jag!

Nu sticker jag till Blue mountains! Kommer väl biljer på fejjan så småningom eftersom att det inte går att ladda upp bilder här, segt internet.
Det blev lite utgång igår i alla fall haha. Fatta man ju, men inte så mycket. Men det var ju fredag hallå. Roligt var det i alla fall, men jag är fit for fight idag. Dags att vandra runt i bergen ocfh knäppa massvis mend kort! C u!

Förlåt mig

Ja förlåt för den kassa uppdateringen men det är så tråkigt att skriva inlägg inte inte ha några bilder. Det går knappt att lägga till bilder för internet är så segt här. Dom säger att det är något med skype och att det tar mycket hastighet eller nåt sånt. Jag kan inte förklara som Baljit förklarade, men nånting med skype.
Jag, Tina, hennes flatmate Barbora och Sophie åkte motorbåt igår, hur roligt som helst! Fick skydda kameran med mig själv ett tag när vi åkte riktigt fort, så ja hela jag blev blöt. Men inte kameran och det var det viktigaste. Tack Stevie Wonder för att vi fick åka en tur på din båt. Den båten skulle jag kunna festa på, en liten partybåt.
Vi åkte runt och han visade oss områdena i manly, vi åkte till spit bridge från the warf, och lite längre. Sen förbi colins beach och little manly beach och sen tillbaka. Åkte förbi lite andra ställen också men kommer inte ihåg vad de heter. Lite svårt när man inte vet hur ställena stavas, och förstår ju knappt när manly-borna pratar med sin aussi-dialekt.
Förresten så hör jag sirener nästan varje dag och ibland flera gånger om dagen här. När jag sitter på mitt rum känns det typ som att jag är i New york, haha det är lite spännande.

Shark, SHARK!

Idag gick hajlarmet, hörde det när jag var hemma. Ca 8 på morgonen. Sen åkte vi till stranden med Georgia och Eliza, det är bäbisen om jag inte har sagt vad hon heter. Såklart att vi åker till stranden när vi hör hajlarmet. Med barnen. Jag såg ingen haj iaf, men det kommer. Ska snorkla nån gång vid jul med Sam och då kommer vi nog se några små hajar, ofarliga. Så det är lugnt.
På dagen var jag på manly beach och när jag var i vattnen så inbillade jag mig såklart att det var hajar överallt
runt omkring mig så jag var i vattnen i kanske 10 min, med vatten inte ens upp till rumpan sen sprang jag upp
på land igen. Kan ju inte bada när jag är omringad av hajar.

The tide

Hejhej, nu har jag köpt en väska äntligen. Det blev den billigare, riktigt snygg, hippiestuk. Bra storlek, får plats med handduk och en massa annat.
Sam sa idag att det kommer en tidvåg nån gång innan jul. Vet inte vilken dag, men vattnet kommer vara ända upp till muren på stranden, så man kommer inte sanden över huvud taget. Häftigt! Ska vara där och ta kort då.
Det skulle regna idag förresten men det var soligt och varmt som tusan. Pressade på stranden som vanligt i några timmar med Tina.
Vi ska förresten försöka ta oss till blue mountains i helgen. Jag och Tina och kanske några från hostelet. Det är tydligen så himla fint där. Sam ska fråga sin kusin som bor där, vad man ska se och vilka vägar man ska gå och etc. om det finns några bra krogar där, haha. Hon vet vad jag tycker är viktigt.
Det får komma bilder imorgon för internet har damp så jag kan inte ladda upp nå bilder. Nedrans.

5 december

Snart är det jul men det kan man inte tro heller. Inte när man ligger på stranden och bränner sönder huden den 5:e december. Var alltså på stranden idag med Rebecca, och badade mer än jag gjort tidigare. Så himla roligt med stora vågor haha. Kände mig som en liten unge som plaskade runt där bland vågorna. Men håret blir så äckligt av saltvattnet, och det är riktigt salt! Fick lite i munnen, usch.
Ikväll ska jag med Tina till hennes kompis hejdå-fest. Blir kanske på stranden eller på hostelet. Riktigt skojigt hoppas jag, så vi ska snart och och köpa kyckling.
Vet inte om jag berättade om The inflatable race. Det var en massa människor som hade roliga uppblåsbara saker och var utklädda till allt möjligt. Dom paddlade från en punkt och till nån boj ute ivattnet sen kom dom in till stranden igen. Det var några som hade ett rosa uppblåsbart slott, haha. Och här på bilden syns nog bäst en ring av nåt slag, ja vette fan.

Byxdress!

Ja idag har det varit lite regn men ändå varmt. Jag gick ner till The corso för att leta efter en strandväska att köpa, man får ju sand i hela handväskan när man är på stranden. Så hittade jag två riktigt snygga väskor. En blåvitrandig, skitsnygg och en lite pösigare med olika mönster, också skitsnygg. Men jag kunde inte välja, ska jag ta den eller den, svårt! Så det slutade med att jag köpte en byxdress istället och får köpa en väska en annan dag. Vet fortfarande inte vilken väska jag ska köpa!
Det är skitsnyggt med högklackat, och utan halsbandet med stora armband och ringar. Yes!
Förlåt för dålig bild men det är inte så lätt med en tung systemkamera så är man alldeles själv.

Soliga dagar

Försökte göra ett inlägg igår men internet var så himla segt så struntade i det. Kom ingen vart ändå. Det skulle det ju vara molnigt, regnigt och åska igår, Men så här var vädret:
Idag är det mer molnigt och tråkigt tyvärr. Klev upp för ca en timme sen, massa människor som skriver sms till mig, går ju inte att sova då. Och det är ju så skönt att sova länge när man har varit ut kvällen innan. Men men, hade riktigt skojigt iaf! Får se om vi drar ut nånting ikväll, kanske kanske inte man vet aldrig.
Vi var ut på the ivanhoe igen, haha fatta man ju. Där det är mest drag. Jag mötte Rebecca från tyskland, vi köpte vin och gick in nånstans och drack på toan, sen in i nån gränd. Sen kom sofia och mötte oss. Här är sofia till vänster och Rebecca till höger.

Skype och maltesers

Sitter nu och käkar, eller käkade maltesers. Dom tog precis slut. Och försöker skypa med mattias. Går det tror ni? Nej såklart inte, jävla skitkamera han har.
Jag var ute och gick idag och då gick jag förbi Shelly beach och upp på nån väg. Manly scenic walk hette det, jättefin utsikt. Såg några ödlor, klättra upp högre på berget och det var så fint! Hade bara mobilen med så inte jättebra kort. Ska dit med Tina snart nån gång och då ska jag ha med mig systemkameran. Som ju faktiskt funkar nu, Hurra! Den bara började funka idag och jag vet inte varför. Men det struntar jag i, nu funkar den!
Det får komma kort imorgon eller ikväll för nu är internet så segt så det går fanimig inte.

Manly ocean world

Var på manly ocean world förra veckan ju med Georgia, såg hajar och stingrockor, stora som tusan. Det var några svenskar där och den ena tjejen fick dyka i den stora tanken, bland hajar och allt. Riktigt häftigt, det ska jag göra nån gång också!
Det är ganska kassa bilder eftersom att jag bara hade mobilkameran, Men man ser vad det är i alla fall.

Sydney opera house

Hej! Var ju in till Sydney för ett par dagar sen, här kommer lite bilder. Trodde bilderna hade försvunnit från kameran men jag hade ju redan lagt in dom på datorn. Bra där smarran.
Lite tråkigt väder men ska ta mer bilder en annan gång. Dom har ju börjat julpynta i affärer och köpcentrum.
Det ser så fel ut när det står julgranar ute i solen med 30 grader varmt. Såg den fulaste granen jag nånsin sett. Riktigt hemsk, men det var en som var rätt så fin, och den största jag sett! Kunde inte knäppa kort på hela för den försvann genom taket.



Ful!
Ett litet tåg som åkte omkring vid hamnen. Gubben var vänlig och posade för lilla turisten.

Warringah mall

Har varit i köpcentret i dag, warringah mall. Köpte nagellack och mascara, upptäckte även en affär som heter colette, eller colettes. Som är väldigt mycket som Glitter, men billigare och snyggare smycken! Köpte ett armband men kommer åka dit igen i helgen och köpa lite mer ringar, armband etc.
Upptäckte nu att min systemkamera inte funkar! Sorry josse, men det är några fotografpersoner här just nu
och tar en massa kort, kanske kan fråga nån av dom vad som är fel. Det knarrar bara i den när jag ska
knäppa kort. Dn typ fokuserar och så men den tar ingen bild. Fasen!
Vädret är så kasst här just nu. Det spöregnar, så lägger upp en solig bild!

RSS 2.0