Life's too short

Vad ska jag göra?! 

Jag vet vad jag ska göra just nu, jobba, träna göra av med så lite pengar som möjligt oh spara spara! Men sen då? Jag vill åka till asien, resa runt ett tag till Bali, Thailand, Malaysia, Kuala Lumpur, Singapore, Indien. Och jag vill tillbaka till Australien NU! Jag vill ju resa runt i europa också, NU. Bartenderutbildning i cypern eller turkiet. NU. Sen vill jag ju till sydamerika såklart. Inkaleden i peru, se jesusstatyn i Rio, NU. Allt vill jag göra nu men jag måste jobba på hotellet nu. Det suger. Det är ett bra jobb, bra direktör och så. Men det är norge liksom. För kallt. Ja jag klagar på kylan mycket men så är det.
Egentligen vill jag inte spendera jul och nyår här men man får ju bara skatta hälften när man jobbar i december eller något sånt. Kanske bara tar och åker över till tyskland eller nåt till nyår. Eller spanien, italien, PARIS! Ja alltså jag vill göra allt!
     
SÅ var det ju det att man ska klara av att spara pengar också. Men det är ju så fruktansvärt DYRT här i oslo, hade planerat att spara ihop närmare 100 000 på ett år men jag är duktig om jag lyckas spara ihop 50 000. Om ens det, måste ju betala tillbaka mamma och pappa. Jösses.



Ser inte det här helt underbart ut?! Det är det.


RSS 2.0