Bundaberg

Update:
Nu var det längesen igen. Jag är i Bundaberg just nu och plockar mandariner, tomater zucchinis ja det är nåt nytt hela tiden, men kass lön. Har varit i Brisbane en vecka men det var inte så jättekul, stressad över jobb och så, bodde i typ ghettot. Fortitude valley, knarkare och mysko folk överallt. Men nu mår jag finemang iaf! Förutom att jag har gått upp i vikt, vilket inte är bra, men det ska det bli ändring på!
Efter jobbet igår, vi jobbade bara 3 timmar, så tyckte våran chaufför att vi skulle ha lite roligt så han körde oss till stranden så vi fick bada! Med jobbkläderna på, vilket var bra, slipper man tvätta dom haha. Men det var så härligt, har ju inte sett stranden sen jag lämnade sydney. Jag saknar sydney förresten och alla vänner. Tina petronella rhys nic sofia alla på hostelet där. Ja men tina och petronella kommer jag definitivt att se igen hemma i sverige, och danmark. Sofia kommer jag träffa när jag åker till Melbourne och rhys och nic kommer jag träffa när jag åker tillbaka till sydney. Längtar tills vi ska dra vidare, måste tjäna ihop lite cash först bara. Bara skitjobb än så länge.
Tänkte ladda upp lite bilder från bundaberg, har bara bilder från vårat dress up party som vi hade förra helgen och det var sååå himla kul, så enjoy!
Jennifer och Bea
Svenskarna! Joel och cicci. Vi ses igen hoppas jag :)
Jag nev ocv jackie, våran nya roommate

RSS 2.0